Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalımalar kapsamında, İshaklı Mahallesi Özay Gönlüm Caddesi ve civarında kaldırım, Kemalpaşa Mahallesi Kahramanlar 5.sokakta ise asfalt sorunu çözüme kavuşturuldu.

İlçe Merkezi ve dış mahallerimizde başta asfalt olmak üzere beklilerin bilincinde olduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

BİR ÇOK İLDEN BÜYÜĞÜZ

Birçok İl’den yüzölçümü ve nüfus olarak büyük olan Bafra’mıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizim bu ve benzeri bahanelerin ardına sığınmak gibi bir düşüncemiz yok. Özellikle asfalt ve kaldırım konusunda ekip arkadaşlarımız ile bir araya gelerek daha önceden oluşturduğumuz program dâhilinde çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanında aciliyet gerektiren noktalarda aynı işlemleri zamana bırakmadan gerçekleştiriyoruz. Asfalt, kaldırım ve diğer çalışmalarımızda ertelenen, göz ardı edilen veya öncelik verdiğimiz hiçbir mahallemiz yok. Bu konuda tüm muhtarlarımızı ve hemşehrilerimizi temin ederim” Dedi.

Söz konusu çalışmalar ile ilgili sorun yaşayan mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek bilgilendirme yaptıkları dile getiren Başkan Kılıç,Asfalt beklentisi üst düzeyde olan Dededağı Mahallemizde de yapacağımız çalışma takvimi ve içeri ile ilgili mahallemizi ziyaret ederek bilgilendirme yaptık. Önümüzdeki hafta içinde Dededağı mahallemiz de asfalt startımızı vereceğiz” Dedi.