Açı Okulları’nın hazırladığı "Zaman Eğitim Zamanı" Afişleri tepki çekti.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na ait olan Zaman Gazetesi 2013 Yılın’da Gezi Olaylarına Destek vermek İçin Türkiye genelinde yapmış olduğu afişlerde ‘’Zaman kardeşlik zamanı’’yazısı yer alıyordu.

Darbe girişiminden sonra bu afiş FETÖ iddianamesinde yer almış ve’Zaman kardeşlik zamanı’’sloganı Mahkeme tarafından örgüt tabanına darbe mesajını ilettiğine karar vermişti.

BU AFİŞ GÖZDENMİ KAÇTI..

10 Gün Önce Açı Okulları tarafından Billboardlara asılan afiş tepki çekmeye devam ediyor.Asılan Afişte Kullanılan slogan ’Zaman Eğitim Zamanı’’2013 Yılın’da Fetö Terör örgütünün kullanmış olduğu slogana çok benziyor.Bu benzemesinden dolayı vatandaşlar tepkilerini ortaya koydu.

Vatandaş Asılan Billboard reklamının içeriğinden rahatsız

İŞTE VATANDAŞIN HABER MERKEZİMİZE GÖNDERMİŞ OLDUĞU BAZI YORUMLAR.

Mustafa S…Yapılan Reklam Afişi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na ait olan Sakarya dershanesinin reklamlarına ve yine Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait olan zaman gazetesi reklamlarına benziyor.

Seman Y.Bu bir algı reklamı ben reklamı görünce şok oldum bu kadar mücadele boşunamı

Kemal Ş..Bu reklam’da anlatmak istenilen konu anlatılamamış ortaya da böyle saçma sapan algı tarzı reklam çıkmış kaldırılması lazım..

Esra L…Ben reklamı görünce önce şaka sandım bu tür algılar oluşturacak reklamlara izin verilmemesi lazım..

Fehmi P…Reklam’da kullanılan Zaman Eğitim Zamanı cümlesi burada algı oluşturuyor hassas olduğumuz bu günlerde biraz daha dikkatli olmamız lazım