Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 11. yılında Bafra Büyük Camii'nde dualarla anıldı.

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Merhum Erbakan için akşam namazı sonrası Kur-an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Milli Görüş Hareketi'nin merhum lideri Necmettin Erbakan, ölümünün 11. yıl dönümünde Bafra’da Büyük Camiide dualarla anıldı.

Bafra Büyük Camiide akşam namazı sonrası yapılan mevlit programında din görevlileri tarafından aşrı şerifler, ilahiler ve dualar edildi.

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Sefa Altun yaptığı vaazında eski başbakanlardan milli görüş teşkilatı lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın Ahlak, maneviyat ve cihat felsefesinden söz ederek dua ettirdi.

Program sonrası ise vatandaşlara ve protokole aşure ve tatlı ikramında bulunuldu.
Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada,’’Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak Bafra Büyük Cami’de düzenlemiş olduğumuz merhum liderimiz Profesör Doktor Necmettin ERBAKAN hocamızın vefatının 11. Sene devriyesinde kıymetli hocamızı KUR'AN'LA dua ile yad ettik.

Bu güzel KUR'AN ziyafetinde Bu güzel dua da ben de varım diyerek bütün meşguliyetlerini bırakarak sırf ALLAH rızası için bu güzel gecede amin diyen başta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanımız Salih Şahin, İl Teşkilat Başkanımız Hakan toprak. İl başkan yardımcılarımıza , MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Mahalle Muhtarları, Yeniden Refah Partisi İlkadim İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı , Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman,19 mayıs ilçe başkanı Enver Şenocak, Alaçam ilçe başkanım Alaaddin Divan, Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve ekibi, Bir önceki dönem belediye başkanımız Şükrü Neiş, Harita mühendisi, Bafra Belediyesi meclis üyesi Hakan Aytünür, Yeniden Refah Partisi Bafra teşkilat mensuplarına ve kadın kolları başkanlarıma, Kıymetli hocalarıma, çok kıymetli Bafralı hemşerilerimize, Yeniden Refah partimizin tüm teşkilat mensuplarına ve özellikle son olarak yaptığı dua ile gönülleri mest eden Yeniden Refah Partisi Bafra teşkilat başkanımız Sefa Altun ile ismini sayamadığım ama Allah rızası için orada olan herkese. en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.’’dedi.