Hele hele 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz sonrası gelişmeleri dikkate aldığınız da  Bafra’da her şeyin nasıl da ters-yüz olduğunu görünce şaşkınlığımız daha da artıyor…

Nasıl da çabucak siyasi dengeler değişiyor?

Nasıl da çabucak tavırlar değişiyor?

Şaşırmak Elde Değil…

15 Temmuz öncesi bu insanlar neler söylüyor ve neler yapıyordu şimdi neler söylüyor ve neler yapıyorlar demeden edemiyorum…

15 TEMMUZ BAFRA KENT MEYDANI

Bafra’da Demokrasi nöbetinde bir numaralı FETÖ'cüler ve FETÖ'cülerin Avukatları şimdi en önlerde saf tuttu. İsim isim sayarım da saymayayım nasıl olsa herkes biliyor.

EN AZ CEZA YATMIŞ 7 KİŞİ SAYDIM

Ben15 Temmuz gecesi Kent meydanın da en az 7 kişi saydım.Bu dediğim kişiler Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na destek verdiklerinden dolayı hem cezaevinde yattılar hem de ceza aldılar.

Yani akıllarına göre devleti milleti kandıracaklar.
Yani yazılacak o kadar çok şey var ki, günlerce yazsak Bafra’daki FETÖ'cüleri bitiremeyiz.
Sanırım bizim bildiklerimizi devlette biliyordur.

İnsanın aklına şöyle bir soru geliyor….

Acaba bunlar yanlış yolda olduklarını anlayıp doğru yolumu buldular.

Sizce buldular mı?

BAFRA DEMOKRASİ NÖBETLERİNE AK PARTİ,MHP ,İYİ PARTİ VE CHP’DEN TAM DESTEK GELDİ.

Demokrasi Yürüyüşüne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Yönetimi,MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi,İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Yönetimi,CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin  ve yönetimi, SP ilçe Başkanı Mustafa Öcal ve Yönetimi,Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve yönetimi demokrasi yürüyüşlerine katılarak Milli Birlik Gününe Destek Çıktılar.