Bafra Haber-Bafra’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından içme suyu Samsun Büyükşehir Belediyesine geçmişti.Büyükşehire geçtikten sonra Bafra Şebeke suyu hem kokuyor,hem de pis akıyor.

Son zamanlarda Bafra’da artan hastalık vakalarında sebeb akan çamurlu sularmı?

Bafra’da vatandaşlar son zamanlarda yağan yağmurlardan sonra çeşmelerden akan çamur vb. şeyin tedirginliğini yaşıyor.Özellikle yağışlı havalardan sonra şebeke suyunda yaşanan kirlilik dikkati çekiyor.

HASTALIKLAR ÇEŞMEDEN AKAN SULARMI.

Bafra arıtma tesislerinden gelen şebeke suyu çamura benzeyen bir şekilde evlerin çeşmelerinden aktığını ifade eden vatandaşlar bu olayın sonrasında,artan hastalık vakalarının da bu duruma bağlarayak bafra’da iyice bir panik havasının oluşmasına neden oldu.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Şimdi akıllara şu soru geliyor son zamanlarda bafra’da artan hastalık vakaları zon zamanda akan çamura benzer şebeke sularından mı meydana geliyor.

‘’Çeşmelerimizde adeta su yerine çamura benzeyen şey akıyor.Hemde kokuyor.

Vatandaşların bulaşıklarını dahi yıkayamadığı suyu için çok sayıda çocuğun karın ağrısı şikayeti ile hastanelere gittiği ifade ediliyor.

YETKİLİLERE ULAŞIMIYORUZ

Musluklardan akan kirli su nedeniyle dafalarca Samsun Büyükşehir Belediyesi Saskiye ulaşmaya çalıştığını belirten vatandaşlar çamurlu suların musluklardan akmaya devam ettiğini ifade ettiler.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI SASKİ’yi GÖREVE DAVET EDİYORUZ.

Herkes elini vicdanına koysun ve bu olumsuz durum bir an önce ortadan kaldırılsın.Vatandaşlar Çeşmeden akanın ne olduğunu bilmeden mecburiyetden tüketiyor.İnsan Sağlığı bu kadar ucuzmu.Bafra Halkına temiz gönül rahatlığı ile içebileceği su neden sağlanmıyor.Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak Suya zam yapacaksınız hemde vatandaşa mikroplu su içereceksiniz