Hıdrellez Mahallesinde gerçekleştirilen programa Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “ Hıdırellez kutlamaları kapsamında bir olmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olmak bizim görevimizdir. Ülkemizin önüne zaman zaman engeller çıkartılmıştır. Çok şükür bunları milletimizin verdiği destek ile aştık. Bundan sonra da boş durmayacaklardır. Bunları da yine aşacağız.

Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Bu coğrafyada milli birlik ve beraberlik ile ayakta durmak mümkündür. Milletimiz bu birlik ve kenetlenmeyi göstermektedir.Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “ Bir olmalıyız iri olmalıyız diri olmalıyız” dedi. Protokol konuşmalarının ardından düzenlenen etkinlikler yapıldı. Güreş oyunlarında dereceye giren güreşçilere madalyaları verildi. Halk oyunları ve halk konseri sonrası yapılan ikramla program son buldu.