Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri’nde gerçekleşen Abdurrahman Aksoy’un oğlu Abdurrahman Aksoy ile Mehmet Sertaş’ın kızı Merve Sertaş’ın düğün törenlerinde siyaset ve iş dünyası’nın önde gelen isimleri katıldı.

SİYASİLER VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Çok sayıda Siyasetçi ve İş dünyası’nın katıldığı düğünde davetlileri kapıda Damadın Babası Abdurrahman Aksoy ve Gelinin Babası Mehmet Sertaş karşıladı.Düğün Aktekke Kuran Kursu Müdürü Enver Çakıroğlu’nun okumuş olduğu Kuran tilavetiyle başladı. Ardından davetliler Abdurrahman Aksoy ve Merve Sertaş 'ın hatıra fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini izledi.

NİKAH TÖRENİ

Slayt gösterisinde sonra  nikah törenine geçildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in nikahlarını kıydığı törende gençlere AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş,Orhan Kırcalı,AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,şahitlik yaptılar. Nikah sonrasında Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın okudu dua ile genç çifte mutluluk dileklerinde bulunuldu.

YOĞUN KATILIM OLDU

Aksoy ve Sertaş çifti’nin düğününe, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş,Orhan Kırcalı,AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Tuna,Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan,Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Kılınç,Bafra Müftüsü Necmettin Kayar,Bafra Kızılay Şube Başkanı Halim Demircan,Önceki Dönem Belediye Başkanı Şükrü Neiş,AK Parti Samsun ve Bafra İlçe Teşkilatı, çok sayıda siyasetçi,iş dünyası,Kurum amirleri, Oda Başkanları, Hudeybiye Turizm firma sahibi Eyüp Genç, Hudeybiye Turizm Samsun Şube Başkanı Hasan Küçük, Trabzon Şube Başkanı Bekir Şahin ve Çarşamba Şube Başkanı Süleyman Uysal düğüne katılanlar arasındaydı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bafralı Siyasetçi Abdurrahman Aksoy, Düğünümüze katılıp bizi onurlandıran ve yalnız bırakmayan uzaktan yakından gelip bizim mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza akrabalarıma hemşerilerimize şahsımız ve ailemiz adına teşekkür ediyoruz

Katılmak isteyip mazereti olan katılamayan telefonla arayıp tebrik eden hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm eş dost akrabalarımıza Teşekkür Ederiz dedi