Son 1-2 aydır ilçemiz gündemini meşgul eden konulardan biri de fahri müfettişlerin tanzim etmiş olduğu trafik idari para cezaları.

Nerede oldukları, kim oldukları, ne zaman karşınıza çıkacakları bilinmeyen bu fahri müfettişler, hiç ummadığınız bir yerde beliriveriyor.

BÜYÜK CEZALAR YAZIYOR

Bafralı  şoförler arasında fahri trafik müfettişlerinin adı fahri trafik canavarları olarak çıktı. Çünkü zaman zaman haksız ve yersiz uygulamalarla sürücülere ceza kesebiliyorlar. Bir trafik polisinin dahi görüp de görmezden gelebildiği basit ve küçük hataları fahri trafik müfettişleri görüyor. Ve bu basit hatalar büyük cezalarla sonuçlandırılıyor.

SAYI 73’E ÇIKTI

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğini sağlamada önemli bir unsur olan fahri trafik müfettişlerinin arasına Bafra’da yenileri katıldı. Bafra’da da 38 olan fahri trafik müfettiş sayısı, 35 yeni görevlendirmeyle 73 'e çıktı.

Not:İşini adam gibi yapan fahri müfettişlerin destekçisi olacağız AMA Egosunu tatmin etmek için Haksız yere ceza yazan fahri müfettişlerin de  hepsini deşifre edeceğiz.