Metal yorgunluk Bafra’da çoğu bürokratlarda hakim. Bazı bürokratlarda bir bezginlik, bıkkınlık, heyecansızlık ve nemelazımcılık var.

Halkı dinlemeyen, halktan kaçan, sorunların çözümüne mesai harcayıp ve kafa yormak yerine kendi özel iş, girişim, oluşum ve ortaklıklarına yoğunlaşan eş ,dostlarına iş ve ihale veren, bürokratlar, artık istenmiyor Bafra’da.

HANTAL YAPI DAĞITILMALI

Şehirdeki bürokratik oligarşinin de en önemli sebeplerinden birinin yıllardır aynı makamlarda oturanlar olduğu görüşleri dile getirilirken, mevcut hantal yapı dağıtılmadığı sürece bu şehrin bir arpa boyu dahi yol alamayacağı vurgulanıyor.

Ak Parti üst yönetimi de bunu görmüş ve geç de olsa fark etmiş olacak ki bir çok kurumda bürokrat değişimine gidiyor. Birkaç ay içinde çok sayıda Samsun’da ve Bafra’da müdürlükleri değişmiş olacak.

Yeni bir kadro ve yeni bir heyecanla 2023 seçimlerine en az şaibe ve en az dedikodu ile gitmek isteyen Ak Parti’nin son yıllarda en iyi düşündüğü ve hayata geçirdiği bu uygulama ile bir nebze de olsa yitirilen güven yeniden kazanılmış olacak. Uygulama, doğru ve başarılı…Edindiğimiz bilgilere göre Bu uygulamadan Bafra’da nasibini çok yakında almış olacak…Çünkü Samsun nasibini almaya başladı.Samsun Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik spor müdürü Samsun'dan gönderildi...

Bafra’da en çok eleştirilen, metal yorgunluğu olan,vatandaşlara zorluk çıkartan, devletin verdiği yardımları halka ulaştırmayan tüm sorumsuz müdürleri tek tek köşemizde belirteceğiz…

Sizlerde hangi kurumlardan şikayetçiyseniz bizlere mail adresimizden ulaşabilirsiniz…

[email protected]