" 36. kez gireceğim.5. üniversiteye Eylül ayında kayıt yaptıracağım. Sınav alışkanlığım devam ediyor ve edecek de. Kambersiz nasıl düğün olmazsa bensiz de sınav olmaz. Topçuoğlu, İşletme Fakültesi ( Yönetim Organizasyon Bölümü ), Turizm Otelcilik MYO, Otobüs Şoförlüğü  ( Kaptanlık ) bölümü ve İktisat Fakültesi  ( Kamu Yönetimi ) .2  Önlisans 2 lisans bölümlerini başarıyla bitirdi.

Sınavkolik Adem Topçuoğlu ayrıca Bafra'mızda bulunan Meslek Yüksek Okulu' nda Otobüs Şoförlüğü ( Kaptanlık ) bölümü açılmasını istediğini de dile getirip " Bu bölümler Gerze MYO geçen yıl Amasyada önceki yıl açıldı. Türkiye'de  6  üniversitede varken neden bu bölüm Bafra' da açılmasın ki. " şeklinde sözlerini tamamladı.

Türkiye'nin Sınavkolik'i Adem Topçuğoğlu' nun bir kolikliği de kan bağışcılığı konusunda olup bu güne kadar Türk Kızılayı' na verdiği kan bağışı desteğiyle de dikkat çekiyor.

Dünya Gönüllü Kan Bağışcıları Günü"nde, 2000 yılında başladığı kan verme alışkanlığıının 11. sinde Bronz, 25. sinde Gümüş, 35. sinde Altın ve en son olarak da 45. sinde Kan Bağışcılarına verilen Onur Plaketi Ödülünü almaya hak kazandı. 267 kişi bronz, 20 kişi Gümüş, 16 kişi Altın ve aralarında kendisinin de yer aldığı 10 kişi de plaketle onurlandırılmıştı. Kankolik ve Sınavkolik Adem Topçuoğlu anlaşılan yine adından ve başarılarından söz ettirecek gibi görülüyor.

Kensine 12 Mart Pazar günü Bafra İmam Hatip Ortaokulu' nda 36. kez gireceği sınavda başarılar diliyoruz.

Oktay ZERRİN- Bafra