Bafralı İş Adamı Dursun Ali Bilgen Bafra'ya 5 yıldızlı bir otel yapmak için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

BAFRA TURİZMDE GELİŞİYOR…

Bafra’da Kapıkaya Fest,Medikal Osb,Sera Osb,Orta Ölçekli Sanayi Projesi,Sahil Yolu,Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti yanında, Başaran Mahallemizde Tepen Deliği, İkiztepe kazıları, baraj gölleri, Çetinkaya köprüsü, çeşmeler, Hızır bey Türbesi ve pek çok türbe, mağaralar, şelaleler, doğal güzellikler, Büyük Camii ve camilerimiz, Ali Kale Turistik Tesisleri, Deniz Feneri, Baraj gölleri, Kapalı Yüzme Havuzu gibi sayısız yer var.

YEMEKLERİMİZ ÇOK ÇEŞİTLİ

Bafra Pidesi, tandırı, nokulu, manda yoğurdu, kaymaklı lokumu gibi çok önemli damak tatlarımız var.

EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ KONAKLAMA

Bafra’mıza gelecek olanlar için En büyük sorun konaklama. Turizmde atılım yapmak için konaklama önemli bir unsurdur.

BAFRALI İŞ ADAMINDAN 5 YILDIZLI OTEL

Bafralı İş Adamı Dursun Ali Bilgen, 'Baframıza 5 yıldızlı bir otel için kolları sıvayıp proje hazırlıklarına başladığını ifade etti.

Bilgen: Nasip olursa kendi ilçemize bu büyük projemizi hayata geçirip kazandırmak istiyoruz. Bafra’nın geleceğinin ancak turizm olduğunu ifade ederek, yaşanan konaklama sorununa çözüm üretmek için ellerini taşın altına koyduklarını ifade etti. Otelin konaklama sorununa çözümün yanı sıra istihdam sağlamayı da planladıklarını ifade eden Bilgin, şunları kaydetti: 5 Yıldızlı Otel projesi bitmek üzere projemiz bittikten sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,ile bir araya gelip istişare yapacağız, inşallah kısa bir sürede bu yatırımı Bafra’ya kazandıracağız dedi.