Bafra Birlik Galeri Yönetim Kurulu Başkanı, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Muhasibi Şükrü Büyüker, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayını Bafra’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçirdiklerini ifade eden Büyüker, mesajında: “Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını dolu dolu geçirmenin mutluluğu içindeyiz.

Şimdi ise her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; kardeşliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği önemli günlerdir. Bayramlarımız, günümüz dünyasında yaşanan olumsuzlukların bir gün son bulacağına dair daha yaşanabilir bir dünya, aydınlık bir geleceğin tesis edilmesi adına umutlarımızı yeşerten, kuşaktan kuşağa aktarılan insanlık mirasıdır. Ramazan bayramının tüm kavgaların, kırgınlıkların, savaşların bitmesine vesile olmasını diler; Ramazan Bayramının, öncelikle Ülkemize ve Tüm Dünyaya Barış ve Huzur, Getirmesini Temenni eder, Küçüklerin büyüklerini unutmadığı, dargınların barıştığı, kırgınlıkların unutulduğu ve dostlukların yeşerdiği bir bayram temennisi ile tüm Bafralı hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk dolu günler dilerim.”dedi.