"Avrasya Hizmet Ödülleri" sahiplerini buldu KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar "Avrasya Hizmet Ödülü"ne layık görüldü Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) tarafından düzenlenen "Avrasya Hizmet Ödülleri" sahiplerini buldu.

Avrasya ülkeleri ile Türkiye arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin daha güçlü ve sağlam bir yapıya kavuşturulması ile sürdürülmesi adına destek olmaya çalışan ve Türkiye'nin kalkınmasına, gelişmesine yaptığı katkılarla bilinen Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde, MUSİAD Tiflis Başkanı Özgür Yücel’e Avrasya bölgesindeki faaliyetler ve başarıları ve iki ülke arasında ticaretin ve kültürel ilişkilerin gelişimini sağladığı için yılın başkanı ödülüne layık görüldü. Yücel ödülünü Ödülü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan aldı.

Özgür Yücel, yaptığı açıkalamada, “Ülkemizin kalkınması adına elimizden geleni yapacağımızı, yurtdışında ki her Türk gibi akıncılık görevi üstleneceğimizi ve ülkemizin ticari ve ekonomik alanda daha iyi noktaları taşınması adına gövdemizi taşın altından çekmeyeceğimizi komuoyuna duyurarak yükümüzün ve gücümüzün farkındayız” dedi.