Bafra'da Ramazan Bayramı'nın Arife ve ilk 3 günü 2 trafik kazası 1Bıçaklama ve 1 İntihar meydana geldi. Olaylar’da 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

TRAFİK KAZASI 1 YARALI

Samsun`un Bafra ilçesinde meydana gelen kaza da bir kişi yaralandı. Kaza Emirefendi Mahallesi Cemiyet 5. sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Savaş H. yönetimindeki 55 ABR 571 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz tespit edilemeyen 55 NG 908 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 55 NG 908 plakalı otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralı olay yerine çağrılan acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İNTİHAR ETTİ

Olay Üçpınar mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye Göre: Sebebi bilinmeyen bir neden dolayı kendini vuran F. A 17) Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılıan F.A(17) yapılan tüm müdahalelere rahmen hayatını kaybetti.

TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 4 YARALI

Samsun’un Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolu 38. kilometresinde saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Sinop'a doğru seyir halinde olan İsmail Özyılmaz idaresindeki 19 BC 340 plakalı otomobil önünde aynı istikamete giden Onur Altay Emirza yönetimindeki 55 JA 929 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle 55 JA 929 plakalı otomobil savrularak sol taraftaki bariyerlere çarpıp yola savruldu.

Kazada otomobil sürücüleri İsmail Özyılmaz ve Onur Altay Emirza ile Bahar Değer Emirza, Mariana Manin, Jvliana Manin ve Vedat Değer yaralandı.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ağır yaralanan Vedat Değer ile Jvliana Manin tedavi altına alındıkları hastanede hayatını kaybetti.

BIÇAKLAMA 1 YARALI

Olay Kızılırmak Mahallesi, Fevziçakmak sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre H.S (65) isimli kişi ile Adil D.(48) kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle H.S Adil D'yi bacağından bıçaklayarak yaraladı.
Yaralanan kişi olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bafra devlet Hastanesine sevk edildi.