Bafra Haber-Bafra 100. Yıl Bulvarı' nda hizmete giren işyerinin açılış  kurdela kesimini Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra Belediyesi eski başkanlarından Sefer Peker birlikte yaptı.

Açılış Töreni' ne Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan KIRCALI bir tebrik ve hayırlı olsun telgrafı gönderdi. KIRCALI' nın mesajı şöyle: " Nazik davetiniz için teşekkür ederim.Beslenme ve DiyetMerkezi' nin açılışına mazeretim nedeniyle katılamıyorum. Açılışın hayırlara vesile olması temennisiyle selamve saygılar sunarım. "

Çok sayıda davetlinin katıldığı işyeri hakkında konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç' ın ardından dualar okundu. Alkışlarla hizmete açılan işyeri ile ilgili olarak işyeri sahibi ve Diyetisyen Ahmet Selman Duman ve babası Ali Duman da birer konuşma yaptılar.

Açılışta davetlilere bir kokyeyl verildi. Daha sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve beraberindekiler hep birlikte yeni Beslenme ve Diyet Merkezi işyerini gezip Ahmet Selman Duman ile ailesine hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Duman Ailesi de açılışı gerçekleştiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, a, Bafra Eski Belediye Başkanı Sefer Peker' e, AK Parti, CHP ve MHP İlçe Teşkilatları' na, desteklerini esirgemeyen Bilal- Sefa Sesli' ye ve tüm katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Açılış, toplu fotoğraf çekimleri ve çeşitli ikramlarla sona erdi.

Oktay ZERRİN- Bafra