İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen DAMSAN MAKİNA SANAYİNE Bafra BARIŞ MEDYA GRUP Başkanı Nihat Kale ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Bafra İlçesi'nde imalat sanayi sektöründe marka değerini yükselten ve üretimde geldiği son noktayla Karadeniz bölgesinin ihracat yapan en önemli şirketlerinden biri haline gelen Damsan Makina, Samsun'un ,Bafra'nın ve Ülkemizin  gururu olmayı sürdürüyor.

DAMSANI TEBRİK ETTİ

İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen sektöründe yaptığı çalışma ve projelerle adını sadece bölgede, ülkemizde değil yurt dışlarında başarılarla, gururla duyuran onurumuz ve gururumuz olan örnek iş insanı DAMSAN MAKİNA SANAYİ yönetim kurulu başkanı Serdar Sefa Kocabaş’ı  Bafra Organize Sanayi Bölgesinde (OSB’de ) bulunan işletmesinde ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten DAMSAN MAKİNA SANAYİ yönetim kurulu başkanı Serdar Sefa Kocabaş sektördeki başarı hikayesini , şirketin kurulduğu günden bugüne kat ettiği yolları, vizyonunu, hedeflerini ve bugüne kadar şehrimize ve ülkemize sağladığı katma değerlerini İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen’le paylaştı.

Kocabaş yaptığı açıklamada,’’ İmalat sanayiye 45 yıllık tecrübemizle yön veriyor ve her geçen gün ihracat kapılarını tüm dünyaya açıyoruz.

Sürdürülebilir Müşteri Memnuniyeti vizyonuyla hareket ediyoruz.

Gelişen teknolojiyi takip ederek, üretim ve tasarım aşamasında müşteri faydasına olacak şekilde çalışmaktayız.

Teknoloji bakımından hızla büyüyen dünyaya ve gelişen tarım sanayisine ayak uydurabilmek adına şirket üretim politikamız gereğince başladığımız günden bu güne ürün çeşitliliğimiz oldukça arttı.

 Denizcilik sektörüne de hitap ettiğimizden dolayı balıkçı gemisi yapımına başladık. Bugüne kadar birçok gemimiz kara sularında aktif halde yüzmekle birlikte yurt dışında, Moritanya, Rusya, Abzya gibi birçok ülkelerde de gururla Damsan yapımı gemilerimiz yüzmektedir. Bu şehrimiz içinde guru verici bir tablodur. Bafra için, Samsun İçin, Ülkemiz için DAMSAN MAKİNA SANAYİ olarak yaptıklarımızı asla kafi görmüyoruz. Daha çok ve daha büyük işler yapmak azminde ve mecburiyetindeyiz. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

HAYRAN KALDI

DAMSAN MAKİNA SANAYİ yönetim kurulu başkanı Serdar Sefa Kocabaş’ı hayranlıkla dinleyen İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen ise ilk olarak TMMOB Gemi Mühendisleri Odasında projeler   hakkında açıklama yaptıktan sonra İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER)’in yaptığı etkinliklerle ilgili bilgiler sundu.

Pekşen,’’ 30. yılını doldurmuş olan güzide İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz (BAFDER) çok güzel işlere imza atmaktadır.

Derneğimizin oturmuş düzeninin sürekliliğini sağlamayı ve bu düzenin yanında yeni projeler geliştirmeyi amaçladık. Görev aldığımız dönemde, Onursal Başkanımız Sayın Bülent Arslan eşliğinde Bafra’da protokol ziyaretleri gerçekleştirip, kendimizi takdim ettik. Yönetim içerisinde görev dağılımları yapıp, kendimize projeler üretmeyi hedefledik. Bu bağlamda 3 temel kategoriyi esas aldık. 1. Bafra hemşeri derneği olarak öncelikle Bafra’mıza hizmet edeceğimiz bir proje 2. İstanbul’da yaşayan Bafralılar olarak buradaki gençlerimize yönelik projeler 3. Ve birer Türk evladı olarak Türkiye’miz için sosyal sorumluluk projesi geliştirmeyi kendimize amaç edindik.

Özetle, maddiyata dayanmayan ve maddiyattan daha kıymetli olan Bafra’lı dayanışması ile birçok projede gönüllü bir şekilde yer aldık. Günün sonunda aldığımız teşekkür mesajları ile dünyanın en mutlu insanları olduk. ‘’dedi.

Konuşmaların ardından ise DAMSAN MAKİNA SANAYİ yönetim kurulu başkanı Serdar Sefa Kocabaş

İstanbul Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkan Yardımcısı TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Bafralı hemşerimiz Mustafa Kürşat Pekşen’e tesisleri gezdirerek sektörde yaptıkları hakkında ayrıntılı bilgi sundu.