35 yılı aşkın süredir Bafra’da esnaf, çiftçi, işletme ve KOBİ’lere hizmet verdiklerini belirten Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Yıldıray Özkan, Bafralı müşterilerine işlerinin büyümesi ve daha çok üretmeleri için destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kuruluşuna dayanan üretimi destekleme misyonu doğrultusunda her zaman esnaf, çiftçi, işletme, KOBİ ve ticari firmaların yanında yer alan Şekerbank, 35 yılı aşkın süredir hizmet verdiği Bafra’da düzenlediği iftar davetinde bölgenin esnaf, çiftçi ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Yıldıray Özkan, Şekerbank Bafra Şube Müdürü Gül Çoştum ve şube çalışanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Şahin, Bafra Tahıl Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Hasan Toker, Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İkram Karagöl, Samsun Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Temel Ertaş ve Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır’ın da de aralarında bulunduğu il protokolü ile yerel yöneticiler, Bafralı esnaf, çiftçi ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

Yıldıray Özkan: “Kredi portföyümüzün yarısı KOBİ ve tarım kredilerine”

Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Yıldıray Özkan iftarda yaptığı konuşmada, Şekerbank’ın yüzde 70’i Anadolu’da bulunan, 71 il ile 100’e yakın merkez dışı ilçeye yayılmış köklü şube ağı ile üretenleri desteklediklerini ifade ederek, “Toplam kredi portföyümüzün yarısını KOBİ ve tarım kredilerimiz oluşturuyor. KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında, birkaç nesildir hizmet verdiğimiz yaygın bir müşteri tabanımız ve köklü uzmanlığımız bulunuyor. Kuruluşumuzdan bugüne, tam 64 yıldır olduğu gibi bundan sonra da iyi ve kötü günde müşterilerimizin yanında yer alıp, Bafralı müşterimize işlerinin büyümesi ve daha çok üretmeleri için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ramazan’da esnafın ödemeleri 3 ay öteleniyor

Ramazan ayında nakit ihtiyacı artan esnaf ve işletmelere her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘İşinize Ramazan Bereketi’ kampanyası ile uygun koşullarda finansman sağlamaya devam ettiklerini belirten ve kampanya hakkında bilgi veren Özkan, “30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanyamız ile esnaf ve işletmelerimizin nakit ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle ve 3 ay taksit erteleme seçeneğiyle, masrafsız olarak karşılıyoruz.” dedi.

Konuşmalardan sonra ise  Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürlüğü görevinin 1.yılını dolduran Yıldıray Özkan’a Şekerbank Bafra Şube Müdürü Gül Çoştum ve şube çalışanları bir sürpriz yaparak alkışlar arasında pasta getirdiler. Ve nice başarılı yıllar dileği ile pasta kesildi, servis edildi.