Bafra Haber-Uzun Yıllardır Bafra ve bölge halkına  Motorlu Araç Ziraat Makineleri alanında Hizmet sunan Türkenler 2016 kurumlar vergisinde Medibafra’nın ardından ikinci olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği “Türkiye’nin ekonomik geleceği” adlı konferansta ödüle layık görüldü.

BU MEMLEKET HEPİMİZİN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen programda Türkenler Motorlu Araç Ziraat Makineleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Tevfik Türken ödülünü Bafra Ticaret Odası Başkanı Goksel Başar’ın elinden aldı.

Bafra Vergi Rekortmeni  Türkenler Motorlu Araç Ziraat Makineleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Tevfik Türken yaptığı açıklamada;

 ‘’Vergi vermek vatandaşların bizim görevimizdir çünkü bu memleket hepimizin. Bu topraklar üzerinde yaşadığımız için bu topraklar bizim olduğu için vergi vermeyi kendimize görev biliyoruz. Biz Kurumlar vergisi alanında ödül aldık almaya da devam edeceğiz inşallah. Bu ödülü alırken de herkese teşekkür ediyoruz.’’ dedi.