Hakimler ve Savcılar Kurulu, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri için gerçekleştirilen kura sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. HSK tarafından yayımlanan duyuru ve atama listelerini haberimizde paylaşıyoruz.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) resmi internet sayfası üzerinden hakim ve savcıların atama kuralarına dair bir duyuru yayımladı.

HSK tarafından ''Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hâkimlerine İlişkin 16/10/2018 Tarihli Kur’a Kararnamesi Sonucu'' başlığı ile yayımlanan duyuruda, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimlerinin atama kuralarının çekildiği bildirildi.

HKS'DAN HAKİM VE SAVCI ATAMALARI KURA SONUÇLARI AÇIKLAMASI

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yayımladığı atama kura sonuçlarında 1958 hakim ve savcıların görev yerlerinin belli olduğunu duyurdu. Konuya ilişkin HSK'nın web sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, mesleğe kabul edilen ve görev yerleri belli olan Adli Yargı hâkim ve Cumhuriyet savcıları ile İdari Yargı hâkimlerine mesleki başarılar dilendi.

Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hâkimlerine İlişkin 16/10/2018 Tarihli Kur’a Kararnamesi Sonucu

BAFRA’NIN YENİ SAVCI VE HAKİMLERİ

Hakime Bozay Elazığ C.Savcılığından   Bafra Cumhuriyet Savcılığına

İsmail Çelik Manisa C.Savcılığından  Bafra Cumhuriyet Savcılığına

Husameddin Görünmez İstanbul C.Savcılığından  Bafra Cumhuriyet Savcılığına

Emine Söylemez Adana C.Savcılığından  Alaçam (Bafra) Cumhuriyet Savcılığı

Emrah Turan İzmir Hâkimliğinden  Bafra Hâkimliğine

TAM LİSTE İÇİN ALTTAKİ LİNKLERE TIKLAYIN

Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcılarına İlişkin Kur'a Kararnamesi Sonucu

İdari Yargı Hakimlerine İlişkin Kur'a Kararnamesi Sonucu