1930 Bafraspor şampiyonluk parolası ile çıktığı Samsun Süper Amatör liginde bekleneni veremese de sıkıntılı süreçten geçerek ligi 2. sırada bitirerek playofflara kalma başarısını göstermişti. PlayOff maçları öncesinde 14 futbolcu transfer ederek kadrosunu yenilemiş Samsun futbol camiasında adından söz ettirmiş, transfer yaptığı isimler ile de şampiyonluğun favorisi olarak görülmüştü.

FATİH YILDIZ İSTİFA ETTİ

5 yıl 1930 Bafraspor'un Başkanlığını yapmış, kimsenin elini taşın altına koymadığı dönemde elini taşın altına koyarak dönemin teknik direktörü Mahmut Topal ile takımı düşmekten son anda kurtarmıştı. Geçen 5 sene de takımı Bal ligine geçtiğimiz sezon yaklaştırmış, yediğimiz basit gollerle tekrar şampiyonluğu elimizden kaçırmıştık. Geçtiğimiz sezon ise Pandeminin araya girmesi ile lig tescil edilmiş, ligde şansı olmayan Karasamsun BAL Ligine çıkmıştı.

YÖNETİM OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANDI

Başkan Fatih Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bafraspor başkanlığından istifa ettiğini duyurmuş bundan sonra ki başkana başarılar dilemişti. İstifadan sonra olağan üstü toplanan Bafraspor yönetimi 2 gün süren toplantıların ardından 1930 Bafraspor'un yeni başkanı Bafraspor Başkan yardımcısı Hakan İpek'i seçerek yeni döneminde başlangıcını yapmış oldu.