Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Başkan Şahin’in, Yazı İşleri Müdürü İbrahim Korukçu, Özel Kalem Müdürü A. Cemal Ergun, Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Yusuf Danışmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette ilçe ve yüksekokul hakkında istişarelerde bulunuldu.

 Burada yaptığı açıklamada üniversite eğitiminin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını ifade eden Başka Şahin şunları söyledi: “Bu anlamda üniversiteleşme konusunda önemli hedefleri olan Bafra’mızı, yüksekokul ve fakülteleri ile de geleceğe hazırlamak zorundayız. İlçemize bir de devlet üniversitesi kazandırılması konusunda çalışmalarımız sürüyor. Bölgemizde Turizm Fakültemiz var. İşletme Fakültesi kurulması Bakanlar Kurulu kararı ile gerçekleşti ve bu karar Resmi Gazete’nin 08 Nisan 2016 tarihli nüshasında yayınlandı. Bir fakülte daha aldığımızda Bafra Kızılırmak Üniversitesi yolunda önemli bir yol almış olacağız. Bu alanlarda güzel fikir çalışmaları yaptık. 5 Ana Hedefimizden biri olan Üniversiteleşme hedefimize ulaşmak için Bafra olarak kenetlenmiş durumdayız. Yani üniversiteleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.”

 Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak, belediyenin her zaman yanlarında olduğunu görmekten mutlu olduklarını söyleyerek Başkan Şahin’e teşekkür etti.

 Ziyarette Yüksekokul Sekreteri Rasim Aydın‘da hazır bulundu.