Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde organize edilen Gençlik Haftası etkinlikleri, sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yurt genelinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri tarafından, ATO Congresium'da hazırlanan standları gezerek gençlerle sohbet etti. Gençlik Merkezi üyelerinin yaptığı çalışmaları inceleyen Bakan Çağatay Kılıç, standların önünde gençlerle fotoğraf çektirdi.

Bakan Çağatay Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada, 81 ilimizdeki gençlik merkezlerinde yapılan çalışmaların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş standları geziyoruz. Merkezlerde yapılan sosyal faaliyetler, gençlerin ortaya koydukları çalışmalar standlarda sergileniyor. Tüm şehirlerden gelen kardeşlerimizin bir arada olduğu, kendi şehirlerinin kültürünü yansıttığı, aynı zamanda Bakanlığımızın gençlik hizmetleri ve diğer birimlerinin birlikte icra ettiği standlar topluluğunu geziyoruz." diye konuştu.

Vatandaşları 81 ilden 275 Gençlik Merkezi'nin çalışmalarının sergilendiği standları gezmeye davet eden Bakan Çağatay Kılıç, "Burada gençlerimizin faaliyetlerini görme fırsatı bulacaklar. Gençlik Haftası etkinlikleri inşallah daha da büyüyerek devam edecek. Önümüzdeki sene daha da geliştirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.