Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Yaptığı Açıklamada;

Yasal mevzuat gereği 4 yılda bir türkiye de tüm esnaf odaları seçimlerini yapmak zorundadır. Bafra bakkallar ve bayiler odamızın seçimide 04- Mart 2018 tarihinde saat 12.00 da odamızın altında bulunan Beşyol yankı düğün salonun da yapılacaktır.

ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYORUZ

Şahsım ve çalışma arkadaşlarım olarak görevde olduğum sürece odamıza kayıtlı olan tüm esnaf dostlarımızın hak ve hukuklarını arama doğrultusunda elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik vermeye de devam edeceğiz.

Elbette bizlere yasa koyucu değiliz. Konulan yasaları uygulayan yöneticileriyiz. Bu yüzden her meslekte olduğu gibi bizim odamıza kayıtlı mesleklerinde sorunları var. Bu sorunları aşmak için gerek Samsun’da gerek Ankara’da, devlet kurumlarına camiamızın sorunlarını taşıyor ve gerekli yasal düzenlemeler için mucalemize devam ediyoruz.

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Bu mücadeleler verilirken de tüm camiamızın desteğini bekliyoruz. Demokratik seçimlerde elbette adaylar olabilir. Ama unutmamak gerekir ki bu işte tecrübe deneyim gerekli.

Bizler deneyimimiz ve tecrübemiz ile tekrar bu kutsal göreve adayız. Camiamızın sorunları ile ilgili çözümlerimizin büyük bir bölümünün sonuna geldik. Allah'ın izni ve üyelerimizin desteği ile bu dönem bu sorunları çözeğiz. Eksiklerimiz hatalarımız olmuş olabilir. Ama üyemiz şunu bilsin ki. Eksiklerimiz ve hatalarımızın asıl nedeni bizden değil yasalardan kaynaklanmaktadır.

Bizler yasaların üstünde değiliz. Ama Bizler sorunlarıda çözümleride biliyoruz ve üyemizin desteği ile hepsini tek tek aşacağız. Ama bu tüm camiamızın bizlere vereceği destek ile olacaktır.

Emeklerimiz boşa gitmesin, verdiğimiz mücadeleler yarim kalmasın diye. Genel kurulumuza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Onların desteği ile bizlerin aşamayacağı sorun olmaz. Genel kurulumuz tüm üyelerimize hayırlı olması dileği ile.

Bakkal Odası Başkanı Aziz Öztürk.