Bafra İlçesinde Bafra Berberler Odası Başkan Adayı Salih Gündüz Bafra Öğretmen evinde düzenlemiş olduğu İftar Programın da Berber ve Kuaför Meslektaşlarıyla buluştu.Programdan önce Bafra Berberler Odası başkan dayı Salih Gündüz meslektaşlarını kapıda karşıladı.

İftar Programında kısa bir konuşma yapan Bafra Berberler Odası başkan Adayı Salih Gündüz: Yaklaşık 20.yıldır Mevcut olan başkanımız Berberler ve Kuaförler olarak İftar Programında Meslektaşlarımızla Birlik ve Beraberlik içinde olamadık.Bu yıl içinde Bafra Berberler Odası Başkanlığı Seçimi olduğundan dolayı Bafra Berberler Odasına Yeni Yüz ve Genç Başkan Adayı olmaya karar verdim.

Eğer Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı olursam Meslektaşlarımla Birlik ve Beraberlik ortamı oluşturacağım. Şimdiye kadar yapacağımız olan yeni projeler içinde Meslektaşlarımızla her ay halı Saha da futbol turnuvaları düzenlemek,Meslektaşlarımızın rahatça kullanabilecekleri odası olacak onu hayata geçireceğiz,orada rahatça akşamları oturabileceği bir ortam oluşturduk,Çocuklarının rahatça okul derslerini yapabileceği internet ortamı oluşturuldu.Geziler ve Ramazan Aylarında İftar Programı ve üç ayda bir meslektaşlarımızla toplanıp hangi eksiklerimiz var konusunda onlar dan bilgi toplantıları yapacağız.dedi.

İftar Programına Bafra Berberler Odası Başkan Adayı Salih Gündüz,1930 Bafraspor Başkanı ve İsmet Paşa mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız,Bafra Mevlanaspor Kulüp Başkanı ve Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül,ve çok sayıda Berberler ve Kuaförler katıldı.