Samsun Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yeni hizmet binasını gezerek, incelemelerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "2020 yılının Şubat ayından itibaren tüm birimleriyle faaliyete başlayan yeni hizmet binasının şehrimize kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Samsun Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yeni hizmet binasını gezerek, incelemelerde bulundu.

Zafer Vergi Dairesi, Ondokuz Mayıs Vergi Dairesi, Gaziler Vergi Dairesi ve Başkanlık birimlerinin de yer aldığı Samsun Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yeni hizmet binası, 10 bin 781 metrekarelik kullanım alanına sahip modern bir yapı.11 milyon 690 bin 500 TL'ye inşa edildi. 2020 yılının Şubat ayından itibaren tüm birimleriyle faaliyete başlayan yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Ersan Aksu, Samsun Gelir İdaresi Başkanı Zeki Yumbul'dan bilgi aldı.

Samsun'a yapılan hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğine dikkat çeken Başkan Aksu, "Böylesine güzel bir yapının şehrimize kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni hizmet binasının faaliyete geçmesinin ardından vatandaşların işlerini vakit kaybetmeden daha hızlı şekilde çözüme kavuşturduğunu belirten Aksu, "Daha önce vergi dairelerinin ayrı ayrı binalarda olması nedeniyle vatandaşlarımız çeşitli zorluklar ile karşılaşabiliyordu. Yeni bina yine şehir merkezinde ve ulaşımı kolay. Bu durum vatandaşlarımız için büyük avantaj. Şubat ayından itibaren tüm birimleriyle hizmet vermeye başlayan yeni hizmet binası son derece modern yapısıyla dikkat çekiyor. Tüm birimlerin bir arada olması vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için bir kolaylık oluşturdu. Ziyaretimizde de hem kurum yetkililerinin, hem vatandaşlarımızın, hem de çalışanların memnuniyetlerini ifade edip teşekkür ve takdir ettiklerini ifade etmeleri bizim en büyük mutluluğumuz. Çünkü biz hizmet için varız. Samsun'a yaptığımız hizmetlerimize de hız kesmeden devam ediyoruz. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.