19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ilk dönem Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesinde okulları ziyaret ederek öğrencilere moral verdi.

İlçedeki Tekel İsmail Çolak İlk ve Orta okulunu da ziyaret eden Başkan Topaloğlu, burada öğrencilerle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

OKUMA TEKNİĞİNİ GELİŞTİRMEK LAZIM 

Kitap okumanın önemine değinen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Sınavda başarılı olmak için hızlı okuma tekniğinizi geliştirmeniz lazım. Bizim yüce dinimizin ilk emri, yani bizi yaratan Rabbimizin bize bildirdiği ilk emri "OKU". Bir insan düşünün, gece zifiri karanlıkta, ormanlık bir yerde yolunu bulup istikametine gitmesi nasıl zorsa, okumadan insanların hayatı anlamaları da öyle zordur. Kitap okuma, okuduğumuzu anlama ve okuduğumuzdan ders almamız lazım."dedi 

KALEM VE SİLGİ KUTUSU HEDİYE ETTİ

Ziyaretin ardından öğrencilere TEOG sınavında kullanabilecekleri kalem ve silgi takımının olduğu kırtasiye kutusunu hediye eden Başkan Topaloğlu, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.