AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, başkanlığında AK Parti İlçe Binasında yapılan toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Koordinatörü Saffet Ayvaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla yapıldı.

BAFRA BİRİNCİ OLMUŞTUR

Toplantıda söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,yaptığı açıklamada, Türkiye’de; Teşkilat Çalışmalarında ve Partimize üye kazandırmada Samsun iller arasında 1.Sırada, Samsun’da ise Teşkilat Çalışmaları ve Ak Parti’ye Üye kazandırmada Bafra Birinci sırada yer almıştır.Bu çalışmalarından dolayı Başkan Semiz’i ve tüm teşkilat üyelerini kutluyor ve  teşekkür ediyorum dedi…

GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,yaptığı açıklamada, şehrimizin daha mamur, daha imarlı, daha sosyal ve daha konforlu bir hale gelmesi için hep beraber el ele, gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” Partimize üye kazandırmada Samsun’da birinci olan Başta Başkan Semiz’e ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum dedi.

Halkın AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten İlçe Başkanı İbrahim Semiz,“Üye çalışmalarımız kapsamında bu memlekete olan sevdamızı ve AK Parti’mizin gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki hizmetleri vatandaşlarımıza anlattık. Şunu gördük ki, AK Parti’miz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin gönlünde birinci sırada yer alıyor. Ben AK Parti ailemize katılan yeni üyelerimize, yol arkadaşlarımıza ‘Hoş geldiniz’ diyorum, onlarla birlikte 2023 hedeflerimize yürüyecek ve gücümüze güç katan yeni üyelerimizle birlikte, halkımıza hizmete devam edeceğiz”

Başkan Semiz, Toplantımıza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ve Başkan Kılıç’a teşekkür ediyorum. Güzel bir toplantı oldu. Bafra’ya yapılacak yatırımlar ve çalışmalara hakkında istişarelerde bulunduk dedi.,.