Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerindeki toplantıya Bafra Terziler, Tuhafiyeciler Ve Hazır Giyim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlyas Aşçı, yönetimi ve üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Hüseyin Çamaş’ın yanı sıra Bafra Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Toplantıda diğer ortak akıl buluşmalarında olduğu gibi, ilçede yaşamlarını idame ettiren; Terziler, Tuhafiyeciler ve Hazır Giyim Esnaflarının sorunları ve tavsiyeleri dinlendi.

Yüksek derecede katılımın sağlandığı toplantı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Diğer meslek gruplarımızla olduğu gibi, aynı amaç ve kapsamda ilçemizdeki Terziler, Tuhafiyeciler ve Hazır Giyim Esnaflarımızla bir araya geldik. Görüşlerimizi sunduk, onların düşüncelerini dinledik. Gerçekleştirdiğimiz diğer istişare toplantıları gibi bu toplantımızda oldukça verimli oldu. Terziler, Tuhafiyeciler Ve Hazır Giyim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız İlyas Aşçı ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum ”Dedi.

Başkan Kılıç Ortak Akıl Buluşmalarına devam edecek.