Başkan Kılıç’ın Ankara ziyaretinde; AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ve Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek’te katıldı.

Belediye Başkanı Kılıç’ın Ankara ziyaretinde, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya,Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş,ve İl Bank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Denetim Komitesi Başkanı Mehmet Yerebakan bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Kılıç Bafralı olan Mehmet Yerebakan’a Bafra temalı plaket takdim etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kongre öncesi Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya,Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş ile bir araya gelerek başarılar diledik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Ankara ziyaretimizde ayrıca İl Bank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Denetim Komitesi Başkanı hemşehrimizMehmet Yerebakan ile de bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduk” Dedi.