Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın destekleri ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bafra’nın hizmetine sunmak üzere Bafra Belediyesine hibe edilen Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama aracı, ilçenin hizmetine başladı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan’ın destekleri ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bafra’nın hizmetine sunmak üzere Belediyemize hibe edilen Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama aracımızın teslimatını gerçekleştirdik. İlçemize hizmet noktasında büyük katkı sağlayacak olan aracımız, belediyemizin araç filosunda yerini aldı ”Dedi.

Başkan Kılıç: “Bafra Ahde vefa sahibidir”

Belediyelerin verdiği hizmetin sahip olduğu araç sayısı ile doğru orantılı olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, ”Temizlik İşleri müdürlüğümüz bünyesinde hizmet edecek yeni aracımızın ilçemize kazandırılmasında yoğun gayret gösteren Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’e teşekkür ediyorum. Bafra ahde vefa sahibidir ve yapılan iyiliği asla unutmaz” Dedi.