Daha önce ilçede görev yapmış Belediye Başkanları başta olmak üzere, Muhtarlar ve çok sayıda kurum, Dernek ve meslek temsilcileri ile bir araya gelerek, ilçenin sorun ve beklentileri hakkında toplantılar yapan Başkan Kılıç, söz konusu toplantılarına Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi ve Bayan Kuaförleri esnaflarıyla sürdürdü.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal teksilerinde gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın İmdat Akay yanı sıra Belediye Birim Amirleri de katıldı.

Toplantıda ilçede hizmet veren Bayan Kuaförlerinin sorunları, eleştirileri ve beklentileri dinlenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunundu.

Başkan Kılıç: “Ben değil Biz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak: “Bafra’mızda “Dahi iyi” neler yapabiliriz sorusuna cevap bulabilmek için, ilçede yaşayan tüm kesimlerin fikirlerine ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Görmediğimizi gören, duymadığımızı duyanlarla birlikte ele ele vererek doğruyu ve güzeli yakalayacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz günden itibaren hayata geçirdiğimiz  “Ortak Akıl” toplantılarımızda bu günde Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası mensubu Bayan kuaförlerimizle bir araya geldik.        Katılımlarından dolayı başta Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın İmdat Akay ve Bayan kuaförlerimize teşekkür ediyorum” Dedi.

Belediye Başkanı Kılıç, ortak akıl toplantılarını İlçede görev yapan Erkek kuaförleri ile bir araya gelerek sürdürecek.