Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Bafra Çilhane Mahallesi Narlı, Ağaçlı, Eğri, Papatya, Seyit Ali, Kurultay ve Şehit İsa Kurt Sokaklarında kaldırım ve yol asfaltlama çalışması başlattı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak ilçemizde ciddi bir kaldırım ve asfalt çalışması başlattık. Bu çalışmalarımız hava şartlarına bağlı olarak devam ediyor. Çilhane Mahallemizde bulunan 7 sokağımızda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce kaldırım ve asfaltlama çalışması yapılmaktadır. Sokaklarda şuan öncelik olarak kaldırım çalışmaları akabinde ise asfaltlama yapılacaktır. İlçemize hizmet için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Mahallenin her bir sokağına yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren Çilhane Mahallesi Muhtarı Kemal İşler, “Mahallemiz, şehrin merkezinde olan bir yerdedir. Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç ile yaptığımız istişareler doğrultusunda, 7 adet sokağımızın kaldırım ve yol çalışmaları başladı. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı şahsım ve mahalle halkım adına, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a, Fen İşleri Müdürlüğüne ve ekiplerine sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, mahalle sakinleriyle de sohbet ederek, isteklerini dinledi.