Bafra Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kılıç ve ekibi bu kez müteahhitlerle bir araya geldi.

İstişare toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz ve Şaban Hüryaşar'ın yanında belediye ilgili birim müdürleri ve personeli de hazır bulundu.

Toplantıda müteahhitlere tek tek söz verilerek düşünceleri, talep ve tavsiyeleri dinlendi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Çoğulcu hizmet anlayışımızın bir gereği olarak “Ben değil biz” düşüncesiyle daha önce görev yapmış belediye başkanlarımızla başlattığımız ortak akıl buluşmalarımızda çok sayıda hemşehrilerimizle “Bafra’mız için neler yapabiliriz” sorusuna cevap aramaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kılıç, “Bafra'mıza yapacağımız her dokunuşa "Ortak Akıl" yön verecek. Başarımız ve her alanda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin sırrı, birlikte yönetim ve her kesimle istişarede saklı. Bu kez de inşaat sektöründeki iş insanlarımız ile "Ortak Akıl Buluşması" gerçekleştirdik. Ortak akıl ile Bafra'mıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz. İlgili birimlerimizde, inşaat ruhsatı ve iskân raporu almaya geldiklerinde müteahhitlerimize hukukun ve kuralların dışına çıkmadan bir an önce sonuç alınması için çaba gösteriyoruz. Bizler görevimizi yaparken ilçemizdeki müteahhitlerimiz ya da esnaflarımızın gözünden bakmaya çalışıyoruz. İnşaat sektöründe başta imar olmak üzere yapmamız gereken çok çalışma var” dedi.

Müteahhitlerle yapılan istişare toplantısı karşılıklı görüş alış verişi şeklinde devam etti.

Hatırlanacağı üzere Başkan Kılıç Ortak Akıl Buluşmalarına ilk olarak daha önce görev yapmış eski Belediye Başkanları ile başlamıştı.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın göreve gelmesi ile birlikte başlatılan Ortak Akıl Buluşmalarında bu güne kadar çok sayıda sivil toplum örgütü ve meslek gruplarıyla bir araya gelindi.