Bafra Alparslan Türkeş Parkında gerçekleştirilen sahur programına Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç`ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş,Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek,Bafra Belediye Hukuk İşleri Müdürü Murat Bircan daire müdürleri ve gazeteciler katıldı.

Sahur programında konuşma yapan Başkan Kılıç,

İLK ÖNCE BELEDİYE’NİN MALİ YÖNÜNÜ ELE ALDIM

Ben Ticaret’den geldiğim için Belediye Başkanı olduğum zaman ilk önce Belediye’nin mali yönüne odaklandım.

Belediye’nin gelir dengesi,ekonomik durumu,İleriye dönük borçlarımız ve Belediyenin nerde ne kadar alacağı var gelir gelmez onları inceledim.

BAFRA ESNAFINA ÖNCELİK VERDİK

Ben Ticaretle uğraştığım için bunlara odaklanmam doğaldır.

Listeyi İnceledik bunlara göre bir ödeme planı çıkarttık.Elimizde ki imkanlara göre alacağı olan kişilere belli bir oranda ödeme yaptık.Ödeme yaparken esnafları tek tek arayak hasabınıza ödeme yaptık bilginiz olsun diye bilgi verdik. Ödeme Yaparken Özellikle Bafra’da bulunan esnaflara öncelik verdik.

BİRMİLYON YÜZ LİRA ÖDEME YAPTIK

Bafra Belediye Başkanı Olduktan sonra yaklaşık 1 aydır.Esnafa alacağına karşılık bir milyon yüz lira ödeme yaptık.Ödemeleri yaparken arkadaşlara talimatım şu oldu.Vatandaş paranın hesaba geçtiğinden haberi olmayabilir tek tek telefon açın hesabına para yatırıldı diye bilgi verin dedik.

BAFRA’NIN EKSİKLERİNİ TEK TEK ÇIKARTIYORUZ

Gittiğimiz Tüm Mahallelerimizin eksiklerini vatandaşla,Muhtarla konuşarak  tek tek not alıyoruz.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in olması Bafra için bir şanstır.Başkan Şahinle uyum içinde çalışıyoruz Burada kazanan Bafra olacaktır.dedi.