Başkan Kılıç, çalışmaları Mahalle Muhtarları ile birlikte inceleyen ve değerlendirerek istişareler gerçekleştiriyor.

Şehir merkezinde Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Gültekin Sözen ile birlikte yürütülen asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Kılıç, Altınyaprak Mahallesinde de muhtar Gökhan Özay ile birlikte planlanan çalışmalılarla ilgili alanda bilgi aldı.

Başkan Kılıç’a Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ve Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal’da eşlik etti.

Bafra Belediyesi önümüzdeki süreç içerisinde Şehir merkezinde 20 Bin ton sıcak asfalt kaplaması,15 Bin m2 kaldırım çalışması, Kırsal Mahallelerde ise 70 Km sathi kaplama,150 km serme-sıkıştırma,3 km beton yol çalışması gerçekleştirmeyi planlıyor.

Söz konusu çalışmaların bir kısmı tamamlanmış olmakla birlikte, belirlenen program dâhilindeki çalışmalar ise yoğun şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: "Dış mahallerimizde olduğu gibi merkez mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle muhtarlarımızla yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişareler gerçekleştiriyoruz. Mahallelerimizde, yediden yetmişe vatandaşlarımızı selamlıyor, taleplerini dinliyoruz. Mahallemizin eksiklerini gidermek için notlarımızı alıyoruz. Güleryüzlerini bizlerden esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyor; sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyorum.” Dedi.