Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın  Mezarlık ve otopark projelerine vatandaşlardan tam destek geldi.

Başkanı Kılıç’ın Belediye meclisine sunduğu 3 proje

1-OTOPARK ÜCRETSİZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Belediye Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada:  Bafra eski tekel binasının bulunduğu arsayı Belediye olarak kiraladık o arsayı otopark yapacağız ve bu otoparka giriş ücretsiz olacaktır dedi.Kılıç’ın bu projesi Belediye Meclisi’nin onayına sunuldu ve kabul edildi.

2-MEZARLIK İŞLEMLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Vatandaş tarafından "Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğüne bir ücret ödenmekte ve biz o ücreti kaldıracağız. Sonuçta bu ücreti veren oluyor, veremeyen oluyor. Birinden alıp, birinden almamak olmaz. Biz alacağımız meclis kararımız ile bu işlemleri ücretsiz olarak yerine getireceğiz" dedi. Başkan Kılıç’ın Bu projesi meclisin onayına sunuldu ve kabul edildi.

3-BELEDİYE OTOPARKLARI 1 SAAT ÜCRETSİZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Belediyenin işletmiş olduğu otoparkların bundan sonra ilk bir saatinin bedava olmasını talep ediyoruz. Çünkü vatandaş kısa bir süreliğine vergi dairesine,banka’ya yada Pazar alışverişine gittiği zaman otomobilini kısa bir süreliğine otoparka bırakıyor ve biz belediye olarak bunlardan ilk bir saat için ücret almamayı düşünüyoruz dedi.Meclisin onayına sunuldu ve kabul edildi.

Bu üç proje’nin birkaç gün için başlayacağı ifade edildi.

Sosyal medya hesaplarımız ve Haber sitemiz okuyucular tarafından mesaj yağmuruna tutularak bu hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ettiler.