Geçtiğimiz günlerde, İlçenin merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Kılıç, ilçenin tüm mahalle muhtarıyla bir araya geleceklerini söylemişti. Bu kapsamda diğer mahalle muhtarları ile de, gruplar halinde istişarelerini sürdürmeye devam ediyor.

Alparslan Türkeş Parkı toplantı salonunda yapılan Mahalle Muhtarları istişare toplantısında, muhtarlar mahallelerinin sorunlarını Başkan Hamit Kılıç’a anlattı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemize bağlı mahalle muhtarlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezi muhtarlarımız ile istişarelerde bulunduk. Şimdi ise tüm mahalle muhtarlarımızı gruplar halinde davet ederek istişarelerimizi sürdürüyoruz. Genel sorunlarımız belli, ancak ortak akılla hizmetlerimizin daha iyi sonuçlar vermesi için mahalle muhtarlarımız ile her zaman fikir alışverişinde bulunmayı sürdüreceğiz. Mahalle Muhtarlarımızı yakından dinlemek istiyoruz. Yoksa 140’a yakın mahalle muhtarlarımızı bir araya getirip toplantı yapıp sonuçsuz dağılmak değil amacımız. Biz muhtarlarımızın sorunlarını tek tek detaylı bir şekilde dinleyerek, çözüm yollarını yine birlikte bulacağız” dedi.

Mahalle Muhtarları, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a düzenlenen istişare toplantısı nedeniyle teşekkür ettiler.

Toplantıda, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Şaban Hüryaşar ve Belediye Birim Müdürleri hazır bulundu.