Sanayi sitesi içinde bulunan Kızılırmak Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Kızılırmak Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı D.Ali Yücel ve Kızılırmak Sanayi Sitesi esnafları katıldı.

Başkan Kılıç toplantıda Bafra’ya yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Sanayi sitesi esnaflarına yönelik hayata geçirilmesi tasarlanan hizmetleri anlattı.

Başkan Kılıç: “Orta ölçekli sanayi esnafımızın beklediği çalışmalar içerisindeyiz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Günümüz şartlarından yola çıkarak, şehir merkezinde imalat yaparken zorlanan fakat organize sanayiye kadar da gidemeyecek kadar da büyüyemeyen esnaflarımızın orta ölçekli bir imalat bölgesinde olması için önemli bir çalışmamız var. İçeriğinde sosyal alanlar, endüstri okul alanı, belediye hizmet alanı, otoparkı ve benzin istasyonu olan bir yer tasarlıyoruz. Şehir planlamacı ve haritacı arkadaşlarımızla uzun süredir bu proje üzerinde çalışıyoruz. Elbette ki orası hazırlandığında mevcut alanın kapanacağı yönünde ortaya çıkacak doğru değil. Amacımız şehir merkezini birçok alanda rahatlatmak. Fakat hiçbir esnafımızı mağdur etmeden.” Dedi.