Bafra Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ile birlikte Bafra Belediyesi Başkan yardımcıları Şaban Hüryaşar ve İsmail Kurt ve birim amirleri katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Göreve gelmemizin hemen akabinde başlattığımız toplantılarımızda Bafra için neler yapabiliriz? Sorusuna cevap bulma gayretindeyiz. Bizim görmediğimiz, duymadığımız yâda düşünemediğimiz her türlü konuda toplumun değişik kesimlerinden fikirler, tavsiyeler hatta eleştiriler alarak en doğrusunu ve en güzelini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Dedi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ise, “Belediye başkanımız göreve geleli henüz kısa bir süre olmasına rağmen, bu kısa sürede gerçekleştirilebilecek çalışmaları ortaya koyuyor. Bunlardan biri de toplumun değişik kesimlerinin fikirlerini dinlemek. Toplantılarda dile getirilen fikirlerin çoğu uygulanabilir nitelikte. Amacı benden öte biz olan hizmet anlayışının her daim başarıya ulaşacağına inanıyoruz.” Dedi.

Toplantı karşılıklı fikri alış verişi ile devam etti.