Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Günel, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit, Belediye Birim Amirleri ve Mahalle başkanlarının katılımları ile bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

İstişare toplantısında Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma Yakakent Belediyesinin 2014-2018 yılları arasında yapımı tamamlanan ve 2018 yılında yapılması planlanmış olan projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak havaların ısınması ile planlanan program dâhilinde mahallelerde yapılacak olan çalışmalar hakkında AK Parti İlçe Teşkilatına bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanımız; Amacımız Yakakent’ti bir adım ileriye nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasası ile hizmet ağımız genişledi. Her yerdeki sorunu bilmemiz mümkün değil. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle başkanlarına ve muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İlçemize daha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz, bunu yaparken de sizlerin istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum. İlçemize yapılan tüm hizmetlerde sizlerin de katkısıyla inşallah devam edecek. ” diye konuştu