Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda YADEF Genel Başkanı Hasan İnce’nin, Türkiye Meyve üreticileri Merkez Birliği Başkanı Alaattin Gülal’ın, Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan’ın, AK Parti Yakakent İlçe Başkanımızın, Sendika Başkanlarımızın, Dernek Başkanlarımızın, Belediye Başkan Yardımcımızın ve Belediye Birim Amirlerimizin katılımlarıyla İlçemizde ve Şehir dışında faaliyet gösteren STK Başkanları ve üyeleri ile bir araya geldi.

STK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yakakent Belediysinde devam eden projeleri, ilçenin sorunları, önümüzdeki aylar için planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Belediye Başkanı,STK Başkanları ve üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda birçok konuya değinen Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KIYMA, İlçede Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projesi, Şehir İçi ve Şehir Dışı Aydınlatma Projesi, Yakakent Mantısının Tescillenmesi, MOBESE, 75 Yataklı Tam Teşekküllü Şehir Hastanesi Projesi, Merkez Mahallesi Liman Mahallesi Dolmuş Güzergâhı, Parke Taş Çalışmaları, Sahil düzenleme ve T mahmuz çalışması, İlçe Otogarı, Küçük Sanayi Sitesi, Sağlık Ocağı, Çayağızı Balıkçı Barınağı, 2018 yılı her mahalleye 500 metre beton yol, her akşam bir mahallede iftar programı ve Belediyemizin 2018 yatırım planı kapsamında yapacağı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi aktararak, sorunların çözümü ile ilgili istişarelerde bulundu.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI

İlçede devam eden projelerin her biri birbirini tamamlayan projeler olup, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, kaldırım ve yol yapım çalışmaları ve sahil düzenleme çalışmaları bir araya geldiğinde büyük resimde ilçemizin geçirdiği değişimi inşallah hep beraber görüyoruz ve daha da göreceğiz. Tabi burada sizlerin, bizlerin ve vatandaşlarında üstüne düşen görevler var. Öncelikle konulan kurallara uyulmasının gerektiği, uymayanları otokontrole uyarmamız gerekiyor. Bu konuda üstümüze düşeni yapacağımızdan eminim. Daha yapılacak çok işimiz, birçok projemiz var, bunların hepsini tamamlayacağız inşallah. Bu ilçeyi, sahilimizi sizlerle birlikte, bilinirliğiyle geliştireceğiz hak ettiği yere getireceğiz.

Her türlü fikrinizi, görüşünüzü dinlemek için buradayım, Yakakent için el birliği yapalım en güzelini yapalım diye beraberiz. Bugün burada aynı duygularla bir araya gelen bu değerli topluluğa toplantımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Kıyma , yaklaşık iki buçuk saat süren toplantı sonunda katılımcılara verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ederek Yakakent Mantısının Tescillenmesinin niye bu kadar önemli olduğunu katılımcılara anlatarak Yakakent Mantısı ikramında bulundu. Mantı ikramından sonra Başkanlık makamına geçilerek Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma tarafından katılımcılara teşekkür plaketi verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından program son buldu.

facebook

Sivil Toplum Kuruluşları bilgilendirme toplantımızı an itibariyle YADEF Genel Başkanı Hasan İnce’nin, Türkiye Meyve üreticileri Merkez Birliği Başkanı Alaattin Gülal’ın, Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan’ın, AK Parti Yakakent İlçe Başkanımızın, Sendika Başkanlarımızın, Dernek Başkanlarımızın, Belediye Başkan Yardımcımızın ve Belediyemiz birim amirlerimizin katılımlarıyla Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Sivil Toplum Kuruluşları Bilgilendirme toplantımızın iyi niyetlere vesile olmasını diliyorum.

Facebook

Şahsıma ve Belediyemize ziyaretlerinden dolayı YADEF Genel Başkanı Hasan İnce’ye, SAMKON - YADEF Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevellisi Dursun Şahin’e, AK Parti Yakakent İlçe Başkanımıza, Türkiye Meyve üreticileri Merkez Birliği Başkanı Alaattin Gülal’a, Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan’a,Samsun Yakakent Darıca Yakakent’iler Derneği Başkanı İlhan Korkmaz’a, Maltepe İnşaatçılar Derneği Başkanı Aydın Köse’ye, Samsun Yakakent Çepni Mahallesi Derneği Başkanı Esat Şahin’e, Samsun Yakakent Büyükkırık Mahallesi Derneği Başkanı Hamit Korkmaz’a, Samsun Yakakent Sarıgöl Mahallesi Derneği Başkanı Naci Mete’ye, Samsun Yakakent ve Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Kudret Tek’e, Yakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kahya’ya, Yakakent Denizspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa İnan’a teşekkürlerimi sunuyorum.