Eski Belediye Başkanlarından, Belediye Meclis üyelerine kadar, işçisinden, memuruna yaklaşık 450 kişinin katıldığı iftar programı Dereköy Mahallesi, Turan Usta da gerçekleşti.

Masaları tek tek dolaşarak personel ile tokalaşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında; “Hepimizin günlük hayatında sorunları var ama bunlar bir kenara bırakarak buraya geldik kuruluşundan bu yana belediyemizde çalışan, belediye başkanlarından, belediye meclis üyelerine ve ailelerine kadar yaklaşık 450 kişi buraya ailelerimizle birlikte geldik. Bu iftar programındaki amaç aynı havayı soluduğumuz ve bu ilçeyi güzelleştirmeye çalışırken aynı yolda yürüdüğümüz kader arkadaşlarımız olarak yılda bir kez olsun bir araya gelerek bu manevi ortamı yaşamak ve yaşatmaktır.

Önceden görev yapmış olan Beldeler dahil, belediye başkanlarımız belediye meclis üyelerimiz en ince ayrıntısına kadar hepsi davet edildi. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geçen ay emekliye ayrılan Zabıta Amiri Kemal Barış’a da emeklerinden dolayı plaket taktim eden başkan Topaloğlu “Biz büyük bir aileyiz “.dedi.