Mesajında birlik ve beraberliklerin pekiştiği bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Topaloğlu “Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip, her akşam bir mahallemizde teravih namazı kılarak, vatandaşlarımızla beraber olarak yaşamanın huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Topaloğlu sözlerine şöyle devam etti .” İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklamalıyız.

 

Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. Bu düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Not:Belediyemizin bayramlaşma töreni kaymakamlık makamı ile beraber bayramın birinci günü saat : 10:00 - 11: 00 arasında belediyemiz düğün salonumuzda yapılacaktır.Tüm halkımız davetlidir.