Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralı yerel tiyatro sanatçısı ve muhabir Sebahattin Gürgür’ü Ankara’da tedavi görmekte olduğu Yüksek İhtisas Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Başkan Şahin, Gürgür’ün aile yakınları ile ilgilendi ve hastane yetkililerinden bilgi aldı, hastayı Bafra’da tedavi görürken de ziyaret etmişti. Başkan Şahin’in ziyaretinden dolayı çok duygulandığını ifade eden Gürgür şunları söyledi: “Zihni Başkanımız hastalığımın ilk anından itibaren hem şahsım hem de ailemin yanında olmuştur. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza, tanıdığım ve tanımadığım herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sebahattin Gürgür kardeşimiz çok önemli bir sağlık problemi yaşamaktadır. Kalp nakline ihtiyacı bulunmaktadır. Yaşadığı bu süreç kolay değildir. Ama kendisi ve ailesi her türlü zorluğa göğüs germektedir. Hepimizin beklentisi bir an evvel gerekli olan naklin yapılması için uygun kalbin bulunmasıdır. Kardeşimiz ve tüm hastalarımız için duamız budur. 
Buradan herkese sesleniyorum. Bafralılar ve Samsunlular olarak  organ bekleyen tüm hastalarımız duyarlı olalım. Organ bulmak ne yazık ki kolay değil. Ben buradan Sebahattin Gürgür ve tüm organ bekleyen hastalarımız için çağrı yapıyorum. Bu bir gönül işidir hastaların yerine kendimizi koyalım.Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bafralı hemşerimiz Abdülkadir Büyükgüler’in organları ailesinin yaptığı organ bağışları ile 5 insanımıza hayat oldu. Kardeşimizin ailesine şükranlarımızı sunuyorumYeni hayatlara hep beraber vesile olalım.”