Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda 17 Aralık tarihinde yaralanan Özel Harekât Polisi Fatih Arslanmirza’yı Bafra Belediye Başkanı ZihniŞahin evinde ziyaret etti.

 Sur’da, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı'na bağlı özel kuvvetler, polis ve jandarma özel harekât timleriyle birlikte halen ortak operasyon sürdürüyor. 16 ve 17 Aralık tarihlerinde çıkan çatışmalarda 2 özel harekât polisi yaralanmıştı. Gazi olan özel harekâtçılarımızdan bir tanesi de Bafralı Fatih Arslan Mirza idi.

 Yaralanan Özel Harekat Polisi Fatih Arslan Mirza’yı evinde ziyaret eden Başkan Şahin kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra da konu hakkında şunları söyledi:

 “Gazimiz GATA’da tedavi gördü. Tedavisinden sonra evinde ziyaret ettik. Gazimiz Fatih Arslanmirza, babası Musa Arslanmirza ve yakınları ile sohbet ettik. Bu vesile ile gazimize tekrar geçmiş olsun diyorum. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun. Gazilerimize şifalar diliyor, saygılarımı sunuyorum.”