Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Kanberli Mahallesi Muhtarı Fatih Şimşek ile birlikte Jandarma Piyade Er gazi İlkay Korkmaz’ın babası Tahsin Korkmaz’ı ziyaret etti.

 Daha sonra Bafra Jandarma Komutanlığı’na geçerek Binbaşı İlhan Güngör’den son durum hakkında bilgi alındı. Havan saldırısında diz kapağından yaralanan İlkay Korkmaz’ın ilk müdahalesinin Hakkâri’de yapıldığı, bundan sonra ki tedavisinin ise Ankara GATA’ya sevk edilerek devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

 Gazi İlkay Korkmaz’ın durumunun iyi olduğunu belirten Başkan Şahin şunları söyledi, “Kendisi ile telefonla görüşerek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Dizinden ameliyat olan gazimizin, morali ve sağlığı gayet iyi. Hemşerilerimize selamı var. Devletimiz bütün imkânları ile güvenlik güçlerimizin yanında. Kısa zaman içerisinde GATA’ya sevk edilecek ve orada tedavisi sürecek. İnşallah en kısa zamanda da aramızda olacak. Bir kez daha kendisine ve tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bizler ailesi ile her an irtibatımızı sürdürüyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa yanlarındayız. Bu vesile bu hain saldırı da şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Şu iyi bilinsin ki aziz vatanımız sahipsiz değildir. Bu mücadele milletimizin ne Mehmetleri biter ne de azmi. Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin mücadelesi sürecektir.” dedi.