Bafra Haber-Bu kapsamda bu hafta da Barış Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin’i mahalle muhtarı İdris Arslan ve mahalleli karşıladı. Kaymakam Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cuma namazı sonrası mahalleli ile sohbet edip dilek ve temennilerini dinlediler.

Başkan Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, her an ve her zaman vatandaşlarla buluşup onları dinlediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Yeni mahalle olan köylerimize ziyaretlerimiz sürüyor. İlçemizde 139 mahallemiz var ve bunların 21’i merkez mahallelerimiz. Bütün mahallelerimize değişik zamanlarda ziyaretlerde bulunuyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını dinliyor ve sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu anlamda ziyaretlerimiz sürecek. Bütün mahallelerimizi yaz-kış demeden ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerimizi heyetimizle yani daire müdürlerimiz ve yetkili arkadaşlarımızla yapıyoruz. Sorunları yerinde birlikte görerek çözüme kavuşturuyoruz. Gerek belediyemiz gerekse kaymakamlığımız sorumluluğunda olan hizmetleri onalar en iyi şekilde vermeye gayret ediyoruz. Bütün şehir yasasından sonra yeni mahalle olan köylerimiz modern yollara kavuştu. Su sorunları ortadan kalktı, altyapı eksiklikleri giderildi. Mahalle meydanları, cami ve okul bahçeleri bakım hizmetleri aldı. Oralara taş döşedik. Çocuk oyun grupları kurduk. Grup yolları ve ara yolları beton yol yapıldı. Bunların gerçekleşmesinde Büyükşehir Belediyemizin de büyük emekleri var, onlara da teşekkür ediyoruz. Maalesef buralara önceki dönemlerde de hizmet edilseydi, işlerimiz daha da kolay olacak ve mahallerimizin sorunları en asgari seviyede olacaktı. Ancak elimizden gelen gayreti göstererek ve imkanlarımızın tümünü seferber ederek mahallerimizin en aciliyetli işlerinden başlamak üzere bütün sorunlarını çözmeye durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Amacımız kalkınmış güçlü ve büyük bir Türkiye. Bunun için devlet-millet el ele azimle ve kararlılıkta çalışacağız.”