Başkan Şahin” Bafra önemli bir değişim ve gelişim yaşamaktadır. Çok ciddi ve önemli hizmetlere kavuşmuş ve kavuşmaktadır. Tüm bunlar birlik ve beraberliğin sonucudur. Birlikte hareket etmenin kazanımlarıdır. İstişare, uyum, koordine ile gelen hizmetlerdir. Bafra Belediyesi olarak yapılan her hizmetin içinde olduk. Katkı verdik” dedi. Başkan Şahin asfalt, beton yol ve kaldırım çalışmalarının devam edeceğini, kapsamlı bir proje dahilin de Cumhuriyet meydanını, belediye, alaçam, yaşar doğu ve Tekel caddelerini ise farklı bir konsepte yenileyeceklerini, İkinci bahar lokali inşaatına ise başladıklarını söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin” Merkezi hükümetimiz tarafından İlçemiz devasa ve modern bir devlet hastanesine kavuştu. Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile TOKİ Konutları yapıldı. Belediye olarak yer tahsisi yaptığımız alanda Gençlik merkezimiz kuruldu. Burada binlerce gencimiz ve çocuğumuz eğitim almaktadır. Turizm ve İşletme Fakültelerine kavuştuk. 143.000 metrekare spor alanı ilan ettiğimiz yerde Kapalı spor salonu, atış poligonu,  şehir stadyumu, olimpik yüzme havuzu yapıldı. Futbol kompleksi hizmete girdi. Sayısız okul ve derslik eğitimimize kazandırıldı. Cezaevi yapıldı. Kızılırmak Islah projesi yapıldı. İlçemiz doğal gaza kavuştu. Sulama kanalları yapılıyor, Hükümet konağımız yapılacak. SGK hizmet binası inşaatımız devam ediyor. Ağız ve Sağlığı ve diş merkezi kuruldu. Yeni binasında inşallah yapılacak.  Tüm bunlar önemli hizmetler. Bafra Belediyesi olarak Tüm asfalt ve parke taşı tesislerimizi kurduk. 61 yeni araç aldık. Araç kiralamaya son verdik. 40’dan fazla önemli bir projeyi insanlarımıza kazandırdık. 8 Yılda 30 yılda yapılandan daha fazla asfalt, kaldırım ve beton yol yaptık. Sosyal ve kültürel ve etkinlikler düzenledik.  Büyük şehir belediyemiz ile koordineli çalışıyoruz. Kızılırmak sedde projemize başlandı. Oto garımız, sebze ve meyve halimiz yapılacak. Eski stadımızı yıkıldı. İnşallah orada yeşil alan yapılacak. Çetinkaya mahallemizde ki atıl olan hastane alanı Eğitim kampüsü olacak. Yaşlılarımız için İkinci bahar lokali inşaatımıza başladık. Bafra OSB’lerimiz de büyük hizmetler yapıldı. Bunlar bir anda ifade edeceğim önemli hizmetlerdir. “ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Bafra’mız ve hemşerilerimiz için yapmamız ve tamamlamamız gereken daha pek çok hizmet vardır. Bunları da tüm bu hizmetleri birlikte başardık anlayışımız ile başaracağız. Bu hizmetlerin oluşmasında öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,  Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Bakanlar kurulumuza, bakanlarımıza, Samsun milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Valimize, Kaymakamımıza, İl ve ilçe başkanımıza, İlçe protokolümüze,  sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, basınımıza, meclis üyelerimize, bürokratlarımıza, belediye personellerimize ve değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Her güzel hizmeti birlikte başardık. Bu anlayışla başarmaya devam edeceğiz.