Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Aydıner Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 345. sırada olan Samsun Makine Sanayi'yi ziyaret ederek Aydıner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nur Meral Aydıner'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR OLARAK ÜRETİM VE YATIRIM İÇİN HERŞEYİ YAPARIZ

Samsun'un hem şehircilikte, hem sanayide hem de tarımda çok önemli bir şehir olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,"Bugün ziyaret ettiğimiz Samsun Makina Sanayi A.Ş (SMS), 50 yıllık tecrübesi ile sulama, içme suyu, atık su ve altyapı ekipmanlarının projelendirilmesi, üretilmesi, montajı ve devreye alınması konusunda vermekte olduğu hizmetleri ile Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından birisidir. Ülkemizin bu büyük kuruluşu Samsunumuzun kalkınması için elini taşın altına koyarak bünyesinde çalıştırdığı yüzlerce kişiye istihdam sağlamıştır. Samsunumuzun ekonomik olarak kalkınmasına destek sağlayan tüm firmalarımızın önündeki engelleri kaldırmak ve yanlarında olmak için Büyükşehir olarak tüm imkânlarımızla yanlarındayız. Bizim işimiz gücümüz Samsun. Şehrimizin ekonomisi için tüm firmalarımıza diyorum ki gelin Samsunumuzu beraber geleceğe taşıyalım. Yatırım yapmak için en güzel şehir Samsun'dur. Kapımızı açtık. Tüm yatırımcılarımızı da bugün ziyaret ettiğimiz firmamız gibi Karadeniz'in incisi Samsun'a yatırım yapmaya davet ediyorum" dedi.

YATIRIM YAPILACAK EN GÜZEL İL SAMSUN'DUR

Büyükşehir Belediyesi olarak Samsun ekonomisi için ciddi atılımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Şahin, Samsun'da faaliyete geçen Samsun Lojistik Merkezi bunun en güzel örneği. Bu merkez Samsun'un, hatta bölgenin büyük bir eksiğini kapatarak, ekonomiye büyük katkı sağladı. Bu çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Tarım A.Ş için başlattığımız çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Kısacası Samsun için tüm imkânlarımız ve birimlerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz Samsun Makine Sanayi ülkemiz için önemli bir değerdir.  Aydıner Holding Yönetim Kurulu üyesi Nur Meral Aydıner ve şahsında Aydıner Holdinge, tüm çalışanlarına bu güzel yatırımı Samsun'a kazandırmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun" diye konuştu. 

Başkan Zihni Şahin’e ziyareti sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever, Aydıner Holding Yönetim Kurulu üyesi Nur Meral Aydıner, Samsun Makine Sanayi A.Ş. Muhasebe ve finansman Müdürü Berrin Gül, İdari İşler Müdürü Numan Kamazoğlu ve Makina Mühendisi Özgür Kaya eşlik etti.