Başkan Şahin, son olarak Bafra İmam Hatip Ortaokulu ve Fatma Aliye Anaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Şahin’i İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinde müdür Şerafettin Çakır karşıladı. Başkan Şahin Güzel Kuran-ı Kerim yarışmasında 1.olan okul öğrencisi Ümmü Gülsüm Teksak’a hediye verdi ve öğretmenler odasında öğretmenler ile sohbet etti.

Başkan Şahin daha sonra Fatma Aliye Anaokulu’nun düzenlediği hikaye okuma etkinliğine katıldı. Başkan Şahin’i okul müdürü Beyazıt Yıldırım karşıladı. Başkan öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerle etkinlikte buluştu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretler ile ilgili olarak şunları söyledi: “Çocuklarımız yarınlarımız ve geleceğimiz,  öğretmenlerimiz ise onları yarınlara hazırlayan ve nesillerimizi yetiştiren eğitim emekçilerimizdir. Her fırsatta okullarımızı ziyaret ediyor, bu değerlerimizle bir ve beraber oluyorum. Yaptıkları tüm etkinliklere destek oluyor ve taleplerini karşılıyoruz. Bu anlayışımızı devam ettireceğiz. Hep birlikte Bafra’mızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in hedef gösterdiği Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yılı olan 2023 yılına hazırlayacağız. Çocuklarımızın daha iyi hazırlanması için Bafra Belediyesi olarak Bilgi ve Teknoloji Evi kuruyoruz. Çalışmalarına başlandı. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz.“ dedi.